Potkukelkat

ESLA-Potkukelkka on klassikko! Jo useat sukupolvet ovat kelkkailleet ESLA-Potkukelkalla. Nykyään potkukelkka on kaikenikäisten kuntoiluväline, joka tarjoaa iloa talviseen liikuntaan.

Suomalaisten sydämissä potkukelkka edustaa pysyvyyttä ja turvallisuutta. Potkukelkkaan liittyy paljon nostalgiaa.  Parhaat raaka-aineet: suomalainen koivu ja jousiteräs ovat yhä ne elementit, joista kunnon kelkka tehdään.

Potkukelkka voidaan kääntää tilaa säästävään kokoon kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi. Taittomekanismi toimii ilman työkaluja istuimen takaa vääntimet avaamalla ja kääntämällä aisaosa jalasten päälle.

taitto22taitto11

Kaikkien tuntema ESLA-Potkukelkka on saatavana eri kokoisena ja värisenä. Sporttisempi Kickspark on monen kilpakelkkailijankin käyttämä teräsrunkoinen menopeli.

Voit tarkistaa kokotaulukosta itsellesi sopivan kelkan.

ESLA-Potkukelkkoihin ja Kicksparkkeihin on saatavilla monenlaisia lisävarusteita.  Potkukelkan  ja Kicksparkin jalasten alle kiinnitettävät liukujalakset parantavat kantavuutta lumella ja luistavat hyvin joka kelillä. Potkukelkkaan saatavilla myös kori tai Muksutuki. Muksutuen avulla lapset pysyvät hyvin kelkan kyydissä ja pääsevät nauttimaan vauhdista.

Kicksparkkiin on saatavilla monenlaisia lisävarusteita, joiden avulla pääset nauttimaan kelkkailusta koirasi kanssa. Adapterin avulla koiran saa kiinni kelkkaan turvallisesti ja jarru hiljentää kovankin vauhdin.

Muistathan tutustua kaikkiin lisävarusteisiimme!

Potkukelkkaesitteet

ESLA-potkukelkkaesite

Kicksparkesite