Potkulaudat

Potkulautailu on monipuolinen tapa liikkua

ESLA-Potkulauta on näppärä kulkuväline ja mukava piriste kuntoiluun kaikenikäisille. Potkulauta sopii hyvin kaupunkisurffailuun, maaseudun maisemissa viilettelyyn, työpaikalle nopeaan siirtymiseen kuin tehokkaaseen kuntoiluun. Potkulautailu on suosittu varsinkin juoksijoiden keskuudessa, koska se simuloi erittäin hyvin juoksua ilman iskukuormitusta.

ESLA-Potkulaudalla liikut joustavasti ja nopeasti suurissa teollisuushalleissa, varastoissa ja laitoksissa. Kävelemisen sijasta ESLA-Potkulaudalla tehostat työpaikalla siirtymistä ja säästät näin myös kallisarvoista aikaa. Automaattisen seisontatuen avulla pysäköit potkulaudan minne vain ja tavarat kulkevat mukana kevyesti korissa.

Potkulaudat sopivat hyvin niin vapaa-ajan käyttöön kuin töissä liikkumiseen.

Leveä astinlauta ja tehokas rumpujarru tekevät potkuttelusta turvallista. Irrotettavien osien ansiosta ESLA-Potkulauta mahtuu pieneen tilaan, joten se on helppo ottaa mukaan mökille tai asuntovaunuun. Kätevän seisontatuen avulla pysäköit potkulaudan käden käänteessä eikä se tarvitse erillistä telinettä. Seinsontatuki tulee esille sarvia kääntämällä.

ESLA-Potkulautoja on kolme eri mallia. Vapaa-ajan käyttöön suosittelemme mallia 4100 ja ammattikäyttöön 4102 tai 4103.

Potkulautaesite

ESLA-Potkulautaesite