Sparkstöttingar

ESLA-sparkstöttingen är en klassiker! Många generationer har åkt med ESLA-sparkstöttingen. Idag är sparkstöttingen ett redskap för rolig, vintrig träning för användare i alla åldrar.

I finländarnas hjärtan står sparkstöttingen för beständighet och trygghet. Med sparkstöttingen förknippas mycket nostalgi.  De bästa råmaterialen, finländsk björk och fjäderstål, är fortfarande elementen för tillverkning av gedigna sparkstöttingar.

Sparkstöttingen kan fällas ihop för att spara utrymme vid transport eller förvaring. Mekanismen kan användas utan verktyg genom att öppna beslagen bakom sitsen och fälla styrstången på medarna.

taitto22taitto11

ESLA-sparkstöttingen fås i flera olika storlekar och färger. Kickspark är en sportig modell med stålram som används av många tävlingsåkare.

Se storlekstabellen för att hitta den rätta sparken för dig.

Till sparkstöttingarna och Kickspark fås många tillbehör.  Glidmedarna som fästs under sparkstöttingens och Kicksparkens medar ger bättre bärighet på snö och ett utmärkt glid i alla väder. Till sparkstöttingen fås även en korg och en barnbygel. Barnbygeln säkrar barnet på fartfyllda och njutningsfulla turer med sparkstöttingen.

Till Kickspark finns många tillbehör med vars hjälp du kan njuta av åkningen med din hund. Med adaptern kopplar du hunden tryggt på sparkstöttingen och bromsen saktar ned farten om den blir för hög.

Kom ihåg att titta på alla våra tillbehör!

Sparkstöttingsbroschyrer

ESLA Spark svenska 2017