SparkcyklarSparkcykel 3300

3300

539.00

Leveranstid 4-10 vardagar
Längd 128 cm
Bredd 60 cm
Höjd 80-105cm
Framhjul 31 cm/12,5"
Bakhjul 31 cm/12,5"
Trumbomsar
Säte 20 x 30 cm
Varukorg 23 liter
Vikt 16,90 kg
Lastkapacitet 150 kg
CE-märkt
Garanti 3 år
Nollställ

Produktbeskrivning

beaktats i planeringen direkt från början. Sparkcykeln har blivit ett tryggt och bekvämt redskap för åretruntbruk och alla slags användare. Sparkcykeln har en stabil stålram och fyra stora hjul med kullager. Det tvådelade styret med balansfjädrar och triangelkonstruktionen som blir bredare nedtill gör sparkcykeln stabil och säker att använda.

Sparkcykeln har bra trumbromsar som bromsar effektivt även vid väta och minusgrader. Den speciallätta bromsvajern ökar användarkomforten. De bra reflexerna (6 st./sparkcykel) ökar synligheten i mörker. Sparkcykelns fram- och bakram kan vid behov monteras isär till exempel för transporten. Sparkcykeln levereras färdigmonterad, med fram- och bakramen separat, i kartong.

ESLA-sparkcykeln har testats vid flera provningsanstalter och uppfyller hållfasthets- och kvalitetskraven enligt standarder. Sparkcykeln har bland annat genomgått oberoende tester vid VTT Säkerhetsteknik, TüV Product Service GmbH, Konsumentverket och Sintef.

Ringklocka, ekerreflex, trådkorg, pump med nippelgänga och vajerlås ingår i sparkcykelns standardutrustning

Sparkcykeln har en treårig garanti för material- och tillverkningsfel. Garantin gäller inte fel eller skador på grund av slitage (t.ex. däck eller bromsskor), rost eller felaktig användning. Varje ESLA-sparkcykel levereras med reservdelskatalog, bruksanvisning och garantikort.

Broschyrer