Tvåhjuliga sparkcyklar

Sparkcykling är ett mångsidigt färdsätt

Den tvåhjuliga ESLA-sparkcykeln är ett behändigt färdmedel som ger ny inspiration i träningen för användare i alla åldrar. Den tvåhjuliga sparkcykeln är utmärkt för att svischa runt på stan, susa fram på landsvägen, snabbt ta sig till jobbet och för effektiv träning. Sparkcykling är särskilt populärt bland löpare, eftersom det simulerar löpning på ett bra sätt utan stötbelastningen.

Med den tvåhjuliga ESLA-sparkcykeln tar du dig snabbt och smidigt fram i stora industrihallar, lager och anläggningar. När du tar den tvåhjuliga ESLA-sparkcykeln i stället för att gå på arbetsplatsen effektiviserar du förflyttningarna och sparar värdefull tid. Med det automatiska stödet parkerar du den tvåhjuliga sparkcykeln var som helst och i korgen transporterar du lätt dina saker.

Tvåhjuliga sparkcyklar är utmärkta i såväl fritidsbruk som förflyttning i arbetet.

 

Den breda ståbrädan och effektiva trumbromsen gör den tvåhjuliga sparkcykeln till ett tryggt fortskaffningsmedel. Tack vare de avtagbara delarna tar den tvåhjuliga ESLA-sparkcykeln bara lite plats och kan enkelt tas med till stugan eller i husvagnen. Med det smidiga stödet parkerar du den tvåhjuliga sparkcykeln i en handvändning utan att behöva en separat ställning. Stödet kommer fram när du vrider på handtagen.

Tvåhjuliga ESLA-sparkcyklar finns i tre olika modeller. För fritidsbruk rekommenderar vi modellen 4100, för professionellt bruk modellen 4102 eller 4103.

Broschyr för tvåhjuliga sparkcyklar

ESLA2HJULIG