PoistotuotteetPotkulauta 4100 pinkki

410900

365.00 295.00

Esittelykappale Uudenveroinen
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Säädettävä korkeus 88-113 cm
Pituus 124 cm
Paino 9.0 kg
Etupyörä 16,0"
Takapyörä 12,5"
Kantavuus 120 kg

1 varastossa

Tuotekuvaus

Vahva teräsrunkoinen Potkulauta sopii hyvin kaupunkisurffailuun, tavalliselle kuntoilijalle ja huippu-urheilijan harjoitteluun. Potkulaudalla pääset paitsi liukkaasti eteenpäin myös huippukuntoon ja eroon ylimääräisistä kaloreista.

Potkulautailu vahvistaa lihaksia, erityisesti alaselän, pakaran ja reiden takaosan lihaksia. Kuntoilukäytössä potkulautailu on rasittavuudeltaan 25-30% polkupyörällä ajoa tehokkaampaa. Potkulautailu on erityisesti juoksijoiden suosiossa, koska se simuloi erittäin hyvin juoksua ilman juoksun iskukuormitusta.

Pehmustettu hybriditanko mahdollistaa kolme eri perusajoasentoa. Potkulaudan etu- ja takarunko voidaan tarvittaessa helposti irrottaa toisistaan, jolloin potkulauta mahtuu pieneen tilaan kuljetuksen ajaksi.

Automaattinen seisontatuki kääntyy päälle, kun käännät ohjaustangon ääriasentoon ja palautuu, kun käännät ohjaustangon takaisin ajoasentoon. Riittävän isot ilmakumirenkaat saavat potkulaudan rullaamaan kevyesti. Potkulauta on varustettu 16” etupyörällä ja 12” takapyörällä. Etupyörässä on rumpujarru joka tarvittaessa pysäyttää potkulaudan tehokkaasti.

Verkkokori, puolaheijastin ja soittokello kuuluvat vakiovarusteena 4100-Potkulautaan.

Esitteet