Potkulauta 4100 Potkulauta 4100

Vauhtia työhön ja vapaa-aikaan.

Potkulaudat

Potkulautailu on monipuolinen tapa liikkua

Potkulautailu sopii kaikenikäisille ja se on helppo oppia. Se on mukava piriste kuntoiluun tai työmatkojen kulkemiseen. Potkulautailu on suosittu varsinkin juoksijoiden keskuudessa, koska siinä ei tule jalkoihin kohdistuvaa iskukuormitusta. Potkulautailu vahvistaa myös monipuolisesti jalkojen eri lihaksia ja keskivartaloa, erityisesti alaselän, pakaran ja reiden takaosan lihaksia.

ESLA-Potkulaudat ovat myös hyvin suosittuja ammattikäytössä. Niiden avulla kulkeminen pitkillä käytävillä nopeutuu huomattavasti. Potkulautoja on käytössä esimerkiksi isoissa tehtaissa, sairaaloissa ja myymälöissä.

Potkulaudat sopivat hyvin niin vapaa-ajan käyttöön kuin töissä liikkumiseen.

Vahva teräsrunkoinen potkulauta on kaksipyöräinen potkulauta, jossa on isot 16″ ja 12,5″ pyörät. Isojen pyörien ansiosta potkulauta rullaa kevyesti sekä maantiellä, että hiekkateillä.

Potkulauta voidaan myös laittaa kahteen osaan niin se kulkee helposti mukana pienenessäkin tilassa. Potkulaudassa on automaattinen seisontatuki. Se tulee esille käännettäessä sarvista. Näin ei tarvitse etsiä erillistä telinettä, että potkulauta pysyisi pystyssä.

ESLA-Potkulautoja on kolme eri mallia. Vapaa-ajan käyttöön suosittelemme mallia 4100 ja ammattikäyttöön 4102 tai 4103.

Lisävarusteet ja varaosat