E. S. Lahtinen Oy

E. S. Lahtinen Oy sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen alueella Kouran kylässä ja valmistaa ESLA-liikuntavälineitä sekä metalliosia alihankintana muille yrityksille 33 työntekijän voimin. Yrityksellä on pitkä historia. Yritystoiminta alkoi Indian moottoripyörien  myynnillä 31.10.1928.

Toiminta-Ajatus

E. S. Lahtinen Oy suunnittelee ja valmistaa ekologisia ESLA-liikuntavälineitä ympärivuotiseen, turvalliseen ja mukavaan liikuntaan sisällä ja ulkona. Alihankinnassa liikeidea on keskittyä metalliosien valmistukseen puristustekniikkaa hyödyntäen.

Arvot

E. S. Lahtinen Oy on hallitusti kasvava, vakavarainen perheyritys. Toimittajana luotettava ja työpaikkana turvallinen. Voimakkaasti kotimainen ja rehellinen yritys.

ESLA-tuotteet ovat kotimaisia

ESLA – tuotavainlipputeet valmistetaan kotimaassa mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista. ESLA-liikuntavälineiden kotimaisuusaste on korkea 80 – 99 %.

ESLA-liikuntavälineitä myyvät Suomessa urheilu-, pyörä- ja rautakaupat sekä muut hyvinvarustetut alan liikkeet.

 

 

 

ESLA-tuotteita kehitetään jatkuvasti

E.Sce70.Lahtinen Oy kehittää tuotteet itse ja panostaa laatu- ja tuotevastuuasioihin. ESLA-tuotteet tunnetaan nimenomaan hyvästä laadusta ja tuotteet ovat CE – merkittyjä. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja kehitämme toimintaamme ISO 9001 – laatustandardin mukaisesti.

 

Tuotteen koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset

Esla-tuotteet on suunniteltu ja testattu huolellisesti ennen myynnin aloitusta. Potkupyörät, kävelypyörä ja kävelykelkka on CE-merkittyjä. Kaikkien Esla -tuotteiden käyttöikä on todettu olevan erittäin pitkä. Mallimuutokset on suunniteltu niin, että osat ovat mahdollisimman pitkään vaihtokelpoisia. Kaikkia varaosia on saatavilla tehtaalta 10 vuotta tuotteen lopettamisen jälkeenkin.

Esla-tuotteet on suunniteltu siten, että eri raaka-aineet voidaan kierrättää. Puu-, metalli- ja muoviosat ovat helpoo irrottaa ja erottaa toisistaan kierrätystä varten. Käytettäessä Esla-tuotteet eivät kuluta energiaa eivätkä saatuta ympäristöä.

Katso video Eslan 90-vuotisesta taipaleesta.